Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Chilis guacamole-s szendvics füstölt lazaccal
antioxidáns , avokádó , lazac

Chilis guacamole-s szendvics füstölt lazaccal Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 20 perc Főzési idő: 10 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
227 kcal 16 g 14 g 20 g
5 / 16 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tk vaj
  • 4 darab tojás
  • 2 db szénhidrátcsökkentett zsemle
  • 2 csipet só
  • 1 darab lime
  • 1 csipet fehér bors
  • 2 gr chili paprika
  • 1 darab avokádó

Elkészítés:

Első lépésként elkészítjük a guacamole-t.
Az avokádót hosszában kettévágjuk, kiszedjük a húsát egy tálkába és villával darabosra törjük.
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és hozzáadjuk az avokádóhoz.
Belefacsarjuk a tálkába a lime levét is, ízesítjük kevés sóval, valamint a borssal és a chilivel.
Összekeverjük a hozzávalókat ügyelve arra, hogy a krém állaga kissé darabos maradjon, majd félretesszük.
A tojásokat felütjük, villával felverjük és egy felhevített serpenyőben, kevés vajon rántottát készítünk belőlük.
A zsömléket kettévágjuk, megpirítjuk és megkenjük az avokádó krémmel.
Ráhalmozzuk a rántottát és végül beborítjuk a szendvicseket a lazac szeletekkel.