Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Sárgabarackos csirkeragu
barackos , csirkés , nyári

Sárgabarackos csirkeragu Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 5 perc Főzési idő: 60 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
168 kcal 7 g 15 g 11 g
5 / 10 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 tk só
  • 8 db sárgabarack
  • 2 tk őrölt piros fűszerpaprika
  • 1 kk köménymag
  • 1 csipet fehér bors
  • 4 db csirkecomb bőrrel

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk és félbevágjuk.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, a barackokat kimagvazzuk. 
A darabolt vöröshagymát 0.5 dl vízben feltesszük főni.
Gyakori kevergetés mellett fehéredésig főzzük, majd megszórjuk a fűszerpaprikával és rátesszük a csirkecombokat.
Enyhén sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerköménnyel és ha a csirke is kifehéredett felöntjük kevés vízzel.
A ragut a csirkecombok teljes puhulásáig főzzük, majd az utolsó pár percben a combok mellé tesszük a barack darabokat is éppen annyi időre, hogy kicsit puhuljanak, de ne főjenek szét.