Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Parmezános-barackos zöldsaláta prosciutto sonkával
barackos , saláta , sonkás

Parmezános-barackos zöldsaláta prosciutto sonkával Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 5 perc Főzési idő: 10 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
152 kcal 8 g 10 g 11 g
5 / 9 Értékelés:

Összetevők:

  • 60 gr rukkola
  • 4 szelet prosciutto sonka
  • 20 gr parmezán sajt
  • 2 darab őszibarack
  • 1 marék nyers, sózatlan mandula
  • 0,5 darab kígyóuborka
  • 20 gr bébispenót
  • 2 ek balzsamecet

Elkészítés:

A kígyóuborkát meghámozzuk és vékonyra szeleteljük, a barackokat gerezdekre vágjuk.
A megmosott és lecsöpögtetett saláta- és spenótleveleket egy tálkába rendezzük.
Rátépkedjük a sonkaszeleteket, hozzáadjuk a barackot és az uborkát, majd megszórjuk a mandula szemekkel.
Végezetül rácsurgatjuk a balzsamecetet, megszórjuk a parmezán forgáccsal és lehűtve tálaljuk.