Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Almás paszternák krémleves
könnyű , krémleves , lisztmentes

Almás paszternák krémleves Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 15 perc Főzési idő: 30 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
181 kcal 9 g 3 g 24 g
5 / 10 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tk só
  • 250 gr paszternák
  • 1 mk gyömbér
  • 2 dl főzőtejszín 10%
  • 1 csipet fehér bors
  • 1 ek étolaj
  • 200 gr alma

Elkészítés:

A paszternákot és az almát megtisztítjuk, felkockázzuk.
Egy levesfőző edényben az olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Kis idő múlva rátesszük a paszternákot és az almát.
Ráreszeljük a gyömbért, ízesítjük a fehérborssal és a sóval, majd néhány perc kevergetés után felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi.
Közepes lángon kb. 20-25 perc alatt puhára főzzük.
Botmixerrel pépesítjük, hozzáöntjük a főzőtejszínt és az egészet összeforraljuk.