Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Tonhalas wrap joghurtos öntettel
antioxidáns , avokádó , wrap

Tonhalas wrap joghurtos öntettel Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 10 perc Főzési idő: 15 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
386 kcal 17 g 28 g 35 g
5 / 12 Értékelés:

Összetevők:

  • 150 ml zsírszegény natúr joghurt
  • 320 gr tonhal saját lében
  • 4 db teljes kiőrlésű tortilla lap
  • 1 csipet só
  • 2 szál petrezselyem
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 darab lime
  • 1 darab lilahagyma
  • 4 darab koktélparadicsom
  • 1 darab kaliforniai paprika
  • 50 gr jégsaláta
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet fehér bors
  • 1 darab avokádó

Elkészítés:

A natúr joghurtot kikeverjük a zúzott fokhagymával, az olívaolajjal, kevés sóval és fehér borssal.
A tonhal levét lecsöpögtetjük, egy villával szétnyomkodjuk és a lime kifacsart levével meglocsoljuk.
A lilahagymát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, a paradicsomokat és a paprikát szintén feldaraboljuk.
Az avokádót meghámozzuk, a magját eltávolítjuk és vékonyra szeleteljük.
A tortilla lapok mindkét oldalát egy serpenyőben enyhén megpirítjuk, majd mindegyikre teszünk a szétnyomkodott tonhalból, a saláta levelekből és a darabolt zöldségekből.
Megszórjuk a tépett petrezselyemmel, meglocsoljuk a natúr joghurtos öntettel, végül szorosan feltekerjük és frissen tálaljuk.