Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Aszalt paradicsomos, spenótos göngyölt csirkemell
csirkés , paradicsomos , spenótos

Aszalt paradicsomos, spenótos göngyölt csirkemell Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 30 perc Főzési idő: 50 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
375 kcal 22 g 41 g 3 g
5 / 14 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 tk só
  • 80 gr olajban eltett aszalt paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 50 gr fetasajt
  • 1 csipet fehér bors
  • 1 ek étolaj
  • 600 gr csirkemell
  • 80 gr bébispenót
  • 4 szelet bacon

Elkészítés:

Az aszalt paradicsomot apróra vágjuk, a spenótot megmossuk, lecsöpögtetjük.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, rádobjuk a spenótot, és az apróra vágott fokhagymát.
Néhány perc alatt készre pároljuk, és félretesszük.
A csirkemellet megtisztítjuk a hártyáktól, szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
Ráfektetjük a csirkehúst a bacon szeletekre, ráhalmozzuk a spenótot és az aszalt paradicsomot, rámorzsoljuk a feta sajtot, és a baconnel együtt feltekerjük.
Egy hőálló tálba tesszük a tekercseket, alájuk öntünk 1 dl vizet, és alufólia alatt 35-40 percig sütjük. 
Végül levesszük a fóliát és további 5-10 perc alatt ropogósra pirítjuk.