Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Mézes pulykacomb rozmaringos birsalmával
gyümölcsös , hagyományos , őszi

Mézes pulykacomb rozmaringos birsalmával Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 15 perc Főzési idő: 120 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
472 kcal 25 g 46 g 21 g
5 / 11 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 e.kanál vaj
  • 30 ml szójaszósz
  • 4 tk só
  • 3 ág rozmaring
  • 2 csipet fehér bors
  • 2 ek diabetikus mézpótló
  • 3 db birsalma
  • 1 db felső pulykacomb filé

Elkészítés:

A pulykacombot megmossuk, kiterítjük, majd mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük a sóval, és borsozzuk.
A birsalmákat szintén megmossuk, kettévágjuk, magházát kiemeljük, és felkockázzuk.
Egy hőálló tálat kikenünk a vajjal, beletesszük a birsalma darabokat, aláöntünk 1 dl vizet, és rátesszük a rozmaring ágakat.
Ráfektetjük a combot, ráöntjük a szójaszószt valamint a mézpótlót, amit beledörzsölünk a bőrébe, és 170 fokos sütőben, lefedve, 2 órán keresztül készre sütjük.