Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Diós fügesaláta kecskesajttal
antioxidáns , őszi , saláta

Diós fügesaláta kecskesajttal Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 5 perc Főzési idő: 5 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
275 kcal 19 g 11 g 18 g
5 / 10 Értékelés:

Összetevők:

  • 80 gr rukkola
  • 4 db füge
  • 200 gr fetasajt
  • 50 gr dió
  • 100 gr áfonya

Elkészítés:

A rukkolát átmossuk, lecsöpögtetjük, és négy tálkába rendezzük.
A kecskesajtot rusztikus darabokra morzsoljuk.
Az áfonyát és a fügét szintén megmossuk, majd a fügéket négy gerezdre vágjuk.
Minden salátás tálkába teszünk az áfonyából, a kecskesajtból, megszórjuk a dióval, végezetül a füge darabokkal együtt tálaljuk.