Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Gombás pestóval töltött, baconbe tekert pulykamell
gomba , húsimádóknak , pestó

Gombás pestóval töltött, baconbe tekert pulykamell Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 25 perc Főzési idő: 30 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
454 kcal 25 g 47 g 7 g
5 / 11 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 tk vaj
  • 1 tk só
  • 600 gr pulykamell filé
  • 4 ek pestó
  • 2 ek étolaj
  • 6 darab csiperke gomba
  • 4 szelet bacon

Elkészítés:

A champignon gombafejeket megtisztítjuk, és apróra vágjuk.
A vöröshagymát megtisztítjuk, rusztikusra daraboljuk, és a vajon a darabolt gombával együtt megpároljuk.
Hozzáadjuk a zöld pestót, és alaposan kikeverjük.
A pulykamellet felszeleteljük, vágódeszkán kissé kiklopfoljuk, majd enyhén sózzuk.
Mindegyik pulyka szelet hosszanti oldalához teszünk a gombás-pestós töltelékből, és szorosan feltekerjük.
A tekercseket ráfektetjük a bacon szeletekre, és begöngyöljük vele őket.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, beletesszük a göngyölt tekercseket, és időnként megforgatva minden oldalukat megsütjük. 
Friss salátával kínáljuk.