Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Diabetikus gesztenyepüré
cukormentes , desszertkrém , könnyű

Diabetikus gesztenyepüré Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 5 perc Főzési idő: 10 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
198 kcal 9 g 2 g 36 g
5 / 17 Értékelés:

Összetevők:

  • 250 gr natúr gesztenyemasza
  • 1 dl habtejszín 30%-os
  • 2 ek eritrit

Elkészítés:

A natúr gesztenyemasszát felolvasztjuk, villával összetörjük, hozzáadunk egy evőkanál eritritet, alaposan elkeverjük.
A masszát visszatesszük a fagyasztóba.
A habtejszínt kézi mixer segítségével felverjük, és ízesítjük a maradék eritrittel.
A keményre fagyott gesztenyemasszát kivesszük a fagyasztóból, és gesztenyenyomón, vagy krumplinyomón átpréseljük.
Minden tálkába rétegezve teszünk a gesztenyepüréből felváltva a tejszínhabbal.
Azonnal tálaljuk.