Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Fűszeres sertés ragu
húsimádóknak , klasszikus , magyaros

Fűszeres sertés ragu Bevásárló listához


8 személy részére Előkészületi idő: 15 perc Főzési idő: 90 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
308 kcal 23 g 19 g 7 g
4,5 / 12 Értékelés:

Összetevők:

  • 2 fej vöröshagyma
  • 800 gr sovány sertéscomb
  • 3 tk só
  • 2 darab paradicsom
  • 1 darab paprika
  • 4 tk őrölt piros fűszerpaprika
  • 2 kk köménymag
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 csipet fehér bors
  • 2 ek étolaj

Elkészítés:

A sertéscombot alaposan megtisztítjuk, a zsíros, hártyás részektől megfosztjuk, felkockázzuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, a paradicsomot, paprikát szintén apróra vágjuk.
Egy mélyebb serpenyőben az olajat felhevítjük, rátesszük a vöröshagymát, addig pirítjuk, míg szép üveges nem lesz.
Hozzáadjuk a húst, rászórjuk a fűszerköményt, együtt jól átpirítjuk.
Rászórjuk a pirospaprikát is, tovább pirítjuk ügyelve, hogy a paprika ne égjen meg.
Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a húst.
Hozzáadjuk a paradicsom és paprika darabokat, együtt főzzük tovább.
Amikor már kezd puhulni a hús, rápasszírozzuk a fokhagyma gerezdeket is, és a hús teljes puhulásáig főzzük a ragut.
Melegen, rizzsel vagy bulgurral tálaljuk.